MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan Güven Tazeledi

Ataköy Tarık Akan Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP Bakırköy 14. Olağan İlçe Kongresi'nde, MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turgut İnan, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANI TURGUT İNAN GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP, İstanbul'da 14. Olağan İlçe Kongrelerine Bakırköy, Fatih ve  Üsküdar ilçeleri ile başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız'ın Divan Başkanlığında Ataköy Tarık Akan Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP Bakırköy 14. Olağan İlçe Kongresi'nde, oyların tamamını alan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, güven tazeleyerek İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR

 

MHP Bakırköy İlçe Teşkilatının 14. Olağan İlçe Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Ağustos ayı milletimiz için zaferler ayıdır. Anadolu'yu yurt yapan Malazgirt Zaferi; Türk-İslam birliğini temin ettiğimiz Çaldıran Zaferi; Dünyaya huzur, güvenlik ve barış getiren Mercidabık Zaferi, Anadolu’dan düşmanı söküp attığımız Büyük Taarruz'a kadar birçok büyük zaferi bu ayda kazandık. Bir şölen havasında başlayıp bitecek olan Bakırköy ilçe kongremizin ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 72 gün önce, zaman içinde önemi daha iyi anlaşılacak bir seçimden, siyasi tarihimizin önemli bir dönemecinden MHP ve Cumhur İttifakı olarak başarıyla geçtik. Genel seçimlerde gösterilen başarı Mahalli idareler Seçiminde de tekrarlanarak demokrasimiz taçlandırılmalıdır. Büyükşehirlerimiz öncelikle bu hoyrat ellerden kurtarılmalıdır. İstanbul’un, Ankara’nın, Mersin’in ,Adana’nın ,İzmir’in perişanlığı ortadadır. Aziz İstanbul’u kavgamızın, Sevdamızın şehrini bu talandan bu yağmadan biran önce kurtarmalıyız. Dünyadaki en büyük Türk şehri bu yönetimi, bu kaosu daha fazla taşıyamaz. Omuzlarımıza yüklenmiş bu vebalden 31 Mart’ta kurtulmalıyız. Çok çalışmalıyız." dedi.

 

MHP TÜRK MİLLETİNİN ÜMİDİDİR 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Milliyetçi hareket, olağanüstü bir tecrübenin, milli bir birikimin, imrenilecek bir disiplinin, Yerine göre yavuz, yeri geldiğinde yunus gönüllü olanların, Bu dünyaya sahip olmaya değil şahit olmaya gelenlerin buluşma merkezidir. Bugünlerde İhanet pazarlayarak ikbal arayan siyasi yankesicilerden bu duyguları kavramalarını, anlamalarını beklemiyoruz. Ancak şu sözlerim kulaklarına küpe olsun. Milliyetçi Ülkücü Harekete ihanet edenler, zaman gelecek mezarlarına iki kürek toprak atacak namuslu adam bulamayacaklar. MHP, Güçlü bir demokrasi, Huzur içinde bir hayat, Ahlaklı bir kalkınma için, Türk Milletinin ümidi, Ülkenin geleceği, Milli bekanın teminatıdır." dedi.