MHP'li Yönter'den Anketçilere Sivas Mitingi ile Cevap

MHP'nin oylarını anketlerde düşük gösterme yarışına giren anketçilere ve muhaliflere MHP Sivas mitinginin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak tokat gibi cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan on binlerce kişiyi görünce şaşkına dönen muhaliflerin ve anket şirketlerinin neden suspus olduğunu sordu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ DÜZMECE ANKETLERLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

 

MHP'nin oylarını anketlerde düşük gösterme yarışına giren anketçilere ve muhaliflere 07 Nisan 2022 tarihindeki MHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''MHP yüzdelere sığmaz, oranlara sıkışmaz, barajlarla sınırlanamaz. Türklüğün baraja takılacağını ileri sürenler akıl dağılması yaşayan, aidiyet ve ahlak buhranı geçiren münafıklar korosu, müstevli kalıntılarıdır. Devamlı servis edilen ve sistematik hale gelen algı operasyonlarıyla kamuoyu nezdinde partimizin eridiğini, gerilediğini, inişe geçtiğini yazan, çizen ve açıklayan kokuşmuş araştırma şirketleri, alayınıza soruyorum, siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi'nde mi dolaşıyorsunuz? Yoksa Kandil'de mi geziyorsunuz? Biliyoruz ki, güvenirliği sıfırlamış anketlerin, ahlaken iflas etmiş anketçilerin MHP'nin hakkını teslim etmeleri eşyanın tabiatına aykırı bir hezeyandır. MHP düşmanlığı şeytani emellerin sipariş verdiği bir düşmanlıktır. MHP'ye düşmanlık Türkiye'ye karşı açılmış ihanet ve melanet cephesinin tahkimidir. Bizim bu kirli tahkimat karşısında yegane direncimiz imanımız, irademiz ve millet sevdamızdır. Bu vesileyle lejyoner anketçilere, onlara ümit bağlayan siyasi işbirlikçilerine diyorum ki, bizim ölümüz bile sizin dirinizi, sizin hepinizi, sizin topunuzu yerle yeksan etmeye çok şükür yetecektir. Şimdiden haberiniz olsun, 2023 Haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır.'' demişti.

 

MHP'Lİ YÖNTER'DEN MHP'NİN OYLARINI DÜŞÜK GÖSTERME YARIŞINA GİRENLERİN ALAYINA CEVAP

 

MHP'nin 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitinglerinin ilki olan Sivas mitinginin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, MHP'nin oylarını anketlerde düşük gösterme yarışına giren anketçilere ve muhaliflere tokat gibi cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Yandan çarklı anket şirketleri, MHP’ye kefen biçen kiralık tetikçiler, hangi deliktesiniz? Nereye sindiniz? Nereye gittiniz? Yoksa dilinizi mi yuttunuz? Meydanlar almıyor bizi, ama sizi alan almış, boğazınıza tasma geçeli de çok olmuş. Teşekkürler Sivas. Aday belli, karar net.'' dedi.