MHP'li Erdem'den Siyasette Yeni Bir Kebap Tartışması

Geçen ay yaptığı açıklamada ''5 parti gezende maya tutmaz'' sözleriyle Meral Akşener'in çok parti değiştirmesini eleştiren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yeni yaptığı açıklamada sağdan sola kapı kapı gezerek siyasi zikzaklar çizip çelişkili açıklamalar yapan Meral Akşener'in  siyasi tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunurken siyasette yeni bir kebap tartışması başlattı.

 

MERAL AKŞENER'İN SAĞDAN SOLA SİYASİ ZİKZAK VE ÇELİŞKİLERİ

 

MHP'ye ihanet ettikten sonra kurduğu İyi Parti'nin diğer siyasi partilerle siyasi birliktelik yapmasına yönelik eleştirilere cevap veren Meral Akşener, ''İyi Parti'yi, CHP ve HDP ile yanyana getirme çabasını, çok çirkin, saygısız ve ayıp buluyorum.'' demişti. İlerleyen zamanlarda, İyi Parti'yi kurma nedeninin gereğini yerine getiren Meral Akşener, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin masa altından destek verdiği ve CHP'nin başrol oynadığı 6'lı muhalif ittifakın bir parçası oluvermişti. 

 

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğinde çağ atlayarak Selahattin Demirtaş ile kahvaltı güzellemesi yapan, yüzüne karşı Kürdistan'dan bahseden HDP'liye ses çıkaramayan, HDP'li yöneticilerin kadın olma özelliğine yaptığı hakaretlere hala cevap veremeyen, HDP ve PKK'ya gönül vermişlerin oyları sayesinde İyi Partililerin TBMM'deki koltuklarda oturduğunu söyleyen HDP'li Fatma Kurtulan'a cevap veremeyen bir siyasetçi olarak siyasi tarihe geçen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu tavırlarıyla HDP'lileri küstürmemek için kırk takla atarken aynı zamanda da hala şirin gözükmeye çalıştığı Türk Milliyetçilerini ittifak kurduğu sol cenaha devşirme çalışmalarına devam ediyordu.

 

MHP'nin muhteşem geçen mitinglerini görmenin şaşkınlığıyla, HDP'ye Bakanlık verme tartışması üzerinden apar topar HDP ile danışıklı dövüş kavgaya tutuşan Meral Akşener, Türk Milliyetçilerini kandırma stratejisine devam ederken aynı zamanda ortağı CHP'nin Ulusalcı oylarını partisine çekmek amacıyla sülalesinin solcu olduğundan bahsetmeye başladı.

 

Siyaset yaptığı DYP, Ak Parti ve MHP'de vefasını gösteren sözler sarfettiği tüm liderlerine ihanet eden Meral Akşener, son olarak CHP'den kiralık 15 Milletvekili almasıyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'na vefa gösterisi yaptığı açıklamasında, ''CHP benim babamın partisi. Rahmetli babamın rahmetli İnönü ile fotoğrafı var. Sonra paylaşırız.'' sözlerini sarfederek, kocasının solculuğu bilinirken, daha önce Türkeşçi dediği Babasının aslında CHP'li olduğunu itiraf ediverdi.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'İN GEÇEN AYKİ MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

 

Milliyetçi Ülkücü Hareket'in alanında İP atlamaya çalışırken başarılı olamadıkça insicamı bozulan Meral Akşener'in beyhude bir çalışma içerisinde olduğunu belirten MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İyi Parti'yi kurmadan önce DYP, Ak Parti ve MHP'de siyaset yapan Meral Akşener hakkında geçen ay yaptığı açıklamada, ''Diyarbakır da bizim Edirne de, Kıraç da bunu unutmayacak! Evlad-ı Fatihan biziz! Bizler madamın kendi tarlası zannettiği yerleri sürdükçe rahatsız oluyor, insicamı bozuluyor. Her yolu deniyor, deneyecek, ne yaparsa yapsın nafile. 5 parti gezende maya tutmaz!'' demişti.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM'DEN AKŞENER HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA

 

Terörün Türkiye'ye maliyetinin 2,2 trilyon dolar olduğu ortamda, bir eli yağda diğeri balda olduğu halde ekonomik sıkıntılardan bahsederek PKK ve HDP güzellemesi yapan merdane gibi dönen devrimci bozuntularına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır'' demişti. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sol cenaha yönelik uzun süre gündemde kalan ''Bölücü Kebapçılar'' tanımlamasından sonra yeni bir kebap tanımlaması da MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'den geldi.

 

Sağdan sola kapı kapı gezerek siyasi zikzaklar çizip çelişkili açıklamalar yapan Meral Akşener'in siyasi tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunurken siyasette yeni bir kebap tartışması başlatan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Babası Paşacı, Türkeş’ci, CHP’li; abisine babasından geçmiş, kendisi DYP, MHP, İP’li; kahvaltıyı HDPKK’lı Demirtaş ile, öğle yemeğini Kılıçdaroğlu ile, 5 çayını Gül ile, akşam yemeğini Babacan ile ara öğünleri de Allah bilir kiminle!!! Buradan çıksa çıksa ortaya karışık kebap çıkar.'' dedi.