MHP Üsküdar İlçe Başkanı Naim Özcetekin Güven Tazeledi

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatının 14. Olağan İlçe Kongresinde, MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Naim Özcetekin, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI NAİM ÖZCETEKİN GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP, İstanbul'da 14. Olağan İlçe Kongrelerine Bakırköy, Fatih ve  Üsküdar ilçeleri ile başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter’in Divan Başkanlığında, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, MHP MYK Üyesi Nur Tuğba Aktay, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba ve partililerin katılımıyla düzenlenen MHP Üsküdar 14. Olağan İlçe Kongresi'nde; MHP Üsküdar İlçe Başkanı Naim Özcetekin, güven tazeleyerek İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN YEREL SEÇİM MESAJI

 

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatının 14. Olağan İlçe Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, tahkimi yapılan hedeflerle, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz. '2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu' temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe ulaşacağız. Merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru yol alacağız. Bunları hep birlikte yapacağız ve elbette başaracağız. Cumhur İttifakı'nın doğasına ve ruhuna muvafık hareket edip muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan, makus ve meyus hallerine son vermeliyiz. İşleyen kongre takvimimiz sonucunda temin ve tecelli edecek dinamik teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağız ve Türkiye’mize sonuna kadar sahip çıkacağız." dedi.