MHP'li Kaba'dan Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına Karne
Haber Detayı
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 19:49 Bu haber 2822 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına Karne
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, 6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanlarına siyasi karne hazırladı.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına Karne

6+1 muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanları hakkında  değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, cinnet halindeki ahlak fukarası 6'lı masa ve altındaki malum gizli ortağının Türkiye üzerindeki hain ve habis planlarının milli bariyerlere çarpıp kesinlikle tarumar olacağını söyledi.

 

YAŞAR KABA'DAN MERAL AKŞENER HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

6'lı muhalif ittifakın 2. partisi olan İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet enstitüsünün geometrisi bozuk müdiresi yayvan ve yavan karakterine özgü şekilde iftiralarına aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Ülke düşmanları ile kol kola yürürken, dolaştığı her ilde ve mekanda Cumhur ittifakına hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiş, bozguncu anlayış sahiplerine tevazu göstermeyi hedefleri arasına koymuş durumdadır. En ufak bir şahsi ya da kollektif menfaatte satmakta ve kaçmakta uzmanlaşmış İP müdiresi, kaos planlama ve hizip çıkarma işinde, halktan uzak perspektifte kendine biçilen rolü uygulamaya çalışmaktadır. Milli hassasiyetlerden yoksun cambaz müdirenin hokkabaz refakatçileri ile kaos çıkarmaya çalışması, altılı masa bezirganlığı yapması kendisinin sonunu hazırlaması ile mukabildir. Bakıp göreceğiz!'' dedi.

 

YAŞAR KABA'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

6'lı muhalif ittifakı Yuvarlak Masa etrafında toplayan CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''HDPKK ve FETÖ'nün kütle çekim merkezinde konumlanmış 6' lı hizip acentası mensupları, plaj girişlerinde gelene gidene kolonya dökmesi gereken tiplerden münferit bir oluşumdan ibarettir. Şırnak Uludereye Roboski, Tunceli'ye Dersim, Diyarbakır'a Amed diyecek kadar ahmaklaşmış, Misak-ı Milliye düşmanlaşmış, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete yabancılaşmış CHP zihniyetinden ülkeye hayır gelmeyeceği anlaşılmıştır. CHP'nin başı zübük Kılıçdaroğlu; mağdur halk çocuğu rolüne bürünmüş, didaktik nutuklarla Demir(b)aş (SELO)'sunu koruma adına terörsevici kılıfına bürünmüştür.'' dedi.

 

YAŞAR KABA'DAN MUHALİF İTTİFAKIN KÜÇÜK PARTİLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRME

 

6'lı muhalif ittifakın küçücük partilerinin Genel Başkanları hakkında  değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Röntgeni ve tomografisi bozuk,  kalibrasyonu yerlerde fırıldak küçük hüsamettin tipli Davidoğlu ise seçimlerde CHP'nin listelerinden nasıl nasiplenirim de meclise girerim derdine düşmüştür. Kendisini ekonomik deha zannedip ahkam kesen, Pensilvanya yörüngesinde zikzaklar çizen neoconcu devşirme Bebecan ise DEVAsa bir zilletin içinde uygun adım yoluna devam etmektedir. Karamollaoğlu ise, ''Tren gelir hoş gelir leylim ley!'' edasıyla gelişmeleri yakından izlemeye devam etmekte, zira zihniyetine göre beyin göçmesi yaşamaktadır. Hülasa, cinnet halindeki ahlak fukarası 6'lı masa ve altındaki malum gizli ortağının vatanımız üzerindeki hain ve habis planları milli bariyerlere çarpıp kesinlikle tarumar olacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl, Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, muhalif ittifakta, yer alan, siyasi partiler, Genel Başkanları, siyasi karne, hazırladı, MHP, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı