MHP'li Sazak: Türk Düşmanlarını Terbiye Edecek Güçteyiz
Haber Detayı
06 Eylül 2022 - Salı 09:24 Bu haber 1591 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Türk Düşmanlarını Terbiye Edecek Güçteyiz
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türkiye'yi durdurmak isteyen küreselcilere ve işbirlikçilerine önemli hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Türk Düşmanlarını Terbiye Edecek Güçteyiz

Kızılelma hedefini gerçekleştirmek için önemli mesafeler kateden Türkiye'yi durdurmak isteyen küreselcilere ve işbirlikçilerine uyarılarda bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türk’e düşmanlık eden hadsizleri terbiye edecek güçte olduklarını belirterek, Türk Milletinin gerekirse tarihi yeniden tekerrür ettireceğini söyledi.

 

TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMEYEN YUNANİSTAN'IN ŞIMARIKLIĞI

 

NATO Müttefik Kara Komutanlığı'nın (LANDCOM) sosyal medya hesabından yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımını hazmedemeyen Yunanistan, baskı kurarak söz konusu paylaşımı kaldırtmıştı. Türkiye'nin başvurusu üzerine yeniden paylaşım yapan NATO, ilk paylaşımdaki 'Zafer Bayramı Kutlu Olsun' cümlesini yazmadığı kutlamasında sadece 'Türk Silahlı Kuvvetleri Günü' kutlaması yapmıştı. Türkiye'ye karşı uyguladığı tahrik ve taciz stratejisini devam ettiren Yunanistan, son olarak NATO görevlerini icra eden Türk ucaklarına radar kilidi atmıştı.

 

NATO'nun iki ülkesi olan Türkiye ve Yunanistan arasında ayırımcılık yaparak, topraklarında bir çok yeni üs kurduğu Yunanistan'ı şımartan ABD'nin, Ortadoğu'da da terör devleti kurmaya çalışarak ve içerdeki muhalifleri kullanarak Türkiye'nin önünü kesmeye çalışmasına tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Kızılelma hedefini gerçekleştirmeye azmeden Türk Milletinin gerekirse tarihi yeniden tekerrür ettireceğini söyledi.

 

MHP'Lİ SAZAK: GEREKİRSE TARİHİ YENİDEN TEKERRÜR ETTİRİRİZ

 

Kızılelma hedefini gerçekleştirmek için önemli mesafeler kateden Türkiye'yi durdurmak isteyenlere uyarılarda bulunan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Emperyal şer odağı güçlerin (sözde müttefiklerimiz ve NATO); Ortadoğu’da 'Kullanistan' kurma yemi ile PKK/PYD'si Batıda üslerle süslenen şımarık finosu, içerde ekonomik ve kültürel algı operasyonlarıyla birlikte siyasi gayri milli masalardaki toplamaları ile Türk’ün son zamanlardaki duruşunu, dostuna güven veren Cumhur İttifakı’nın bağımsız yapısını ve Kızılelma hedefini kesme gayretini boşa çıkaracağız. Dışarıda finosunu, içeride itlerini terbiye edecek vasfımız vardır. Hadlerini bilmeleri menfaatlerinedir. Gerekirse tarihi tekerrür ettiririz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Türkiye, durdurmak isteyen, küreselciler, işbirlikçiler, önemli hatırlatma, Kızılelma, hedefi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı